2012. február 25., szombat

ételhordó táska .

átmenetes narancs filter, (cokin P) fényképező elé - Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az ismert Cokin P szériához gyártott négyszög filter (kifogástalan minőségű, de nem Cokin gyártmány)
Ez az aukció  egy narancs átmenetes filterről szól, műanyag védőtokban.
A narancs átmenetes filter a kép tetején visszaveszi a fényt, és narancs árnyalatra szinez, miközben a kép másik részéhez nem nyúl, igy pld az ég beégése nélkül lehet a képet jobban kiexponálni! Kiemeli a felhőket, csökkenti az ég túllövéseit, miközben szebb narancsos eget produkál, ÍGY NAPLEMENTÁÉHEZ AJÁNLOM!    (normál kék, vagy türkiz átmenetessel együtt használható, pld felül a narancs a naplementében, alul a kék-türkiz filter... )
Photoshoppal nem reprodukálható a filter hatása!!! Csak egyik oldalon szinez a fehéregyensúlyhoz nem nyúl, csak a kivánt képoldalon, a filter helyzetétől függően! Másik filterrel kombinálható!
A filterhez használatához szükséges egy tartó, és egy az objektiv szűrőmenetéhez illő adaptergyűrű (ezek egyenlőre feltöltés alatt) bármilyen objektiv elé tehető, csupán az adaptergyűrűt kell cserélni a megfelelő méretűre!
A tartóra kettő filter helyezhető fel, és a filter fel le mozgatható, illetve az objektiven elforgatható igy átenetes filterekkel variálva nagyon jó, photoshoppal nem reprodukálható hatások érhetőek el vele (nagyobb rekesz és kissebb mélységélességet a photoshop semtud, illetve átmenetes vagy filterekkel az ég nem ég be, nem csak szinezi az eget kékre pld egy kék átmenetes, hanem a felhőket kiemeli, szép eget varázsol, illetve egy naplementekor egy narancs filter is az eget nem engedi beégni, és a szinezésen kivül kiemeli a dolgokat... )
Több fajta filterem van, mindegyik bontatlan, új filter, műanyag védőtokban!
Több filter vásárlásakor kis kedvezmény (a második 1400, a harmadik 1300, minden további 1200)



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2012-02-24 01:12
. átmenetes narancs filter, (cokin P) fényképező elé - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Fontos