2012. január 29., vasárnap

Telindus 1111 ADSL- modem, bridge - Jelenlegi ára: 999 Ft .

Telindus ADSL- modem eladó. Nagyon rossz, hosszú vonalszakaszokon is üzemelő, jól bevált berendezés. Egyedüli hiányossága, hogy az ADSL+ szolgáltatásra nem vehető igénybe, tehát csak 5 Mb/s vonali sebességig használható, addig viszont nagyon stabil. Nem melegszik, nem ciripel, nem zizeg, mint sok más modern társa.
Tartozékai: hálózati tápegység, driver CD, használati útmutató.
Személyes átvétel (készpénz) lehetséges Székesfehérváron, Bicskén, Tatabányán, Oroszlányon. Egyéb esetben átutalás után postázok, költsége a vevőt terheli. Utánvét nincs, csere nem érdekel!
Előzetes rossz tapasztalataim alapján az alábbi feltételekkel élek, melyet kedves partnereim a licitálással tudomásul vesznek:
- Kérem a nyertest, hogy max. 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot. Ellenkező esetben egyetlen emailt küldök jelentkezésül, további két napig várok, majd megy a negatív minősítés, a terméket pedig újra felrakom. Nem érdekel, hogy beteg volt, külföldön volt, meghalt a nagymamája, elromlott egész Magyarországon az internet és sorolhatnám az eddig előfordult kifogásokat, nem érdekel. Én komolyan veszem az adásvételt, elvárom mástól is.
- 10 minősítés alattiaknak nem válaszolok a terméklapon feltett kérdéseire. Ha leüti, előre utalás után viheti, de semmi alku, okoskodás, kérés, variálás stb.
- Leütés után alku nincs!


Jelenlegi ára: 999 Ft

Az aukció vége: 2012-01-28 01:01
. Telindus 1111 ADSL- modem, bridge - Jelenlegi ára: 999 Ft

Fontos